Cerelastine Mask | Nouvital Cosmetics

Cerelastine Mask Nouvital Schoonheidssalon Skin Glow HengeloBij Schoonheidssalon Skin Glow in Hengelo worden de producten van Nouvital Cosmetics gebruikt. Dit merk staat bekend om haar uitstekende resultaten en veroorzaakt zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Het merk is niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: Cerelastine Mask.

Luxe voor een droge, rijpere huid
Wanneer iemand bij mij komt met een rijpere, maar vooral erg droge huid, adviseer ik haar/hem meestal het Cerelastine Mask te nemen. Dit masker geeft de huid binnen mum van tijd weer comfort. Het masker is namelijk verrijkt met ceramide liposomen, die vaak in mindere mate aanwezig zijn op een droge huid. Na het masker is de huid weer in staat om zelf de vochtbalans op pijl te houden. Hierdoor verdwijnen droogtelijntjes en ziet de huid er weer stralend uit.

Crocus-extract
Een ander belangrijk ingrediënt in dit masker is het crocus-extract. Dit extract geeft vooral stevigheid aan de huid, omdat het de aanmaak van collageen en elastine in hoge mate stimuleert. Wanneer je hier optimaal profijt van wil maken, dien je dit masker wekelijks te gebruiken. Je zult zien dat de huid steeds steviger aan gaat voelen.

Gebruik
Gebruik het Cerelastine Mask bij voorkeur het liefst een keer per week op een gereinigde en liever ook (mild) gescrubde huid. Doe dit voordat je gaat slapen, laat het masker de hele nacht inwerken, ‘s ochtends kun je het masker afspoelen. Voor een nog mooier resultaat gebruik je het Cerelastine Serum onder dit masker.

Tip: Gebruik het Cerelastine Mask van Nouvital eens voordat je naar een feestje gaat, als basis onder de make-up. Dit is vooral erg fijn voor mensen met een droge, rijpe huid. Breng een dun laagje aan op de huid, laat dit kort intrekken, en maak je vervolgens op.

Lees ook: De eigenschappen van een droge huid, of Het Phytocell Mask van Nouvital Cosmetics.

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo