Gezichtsbehandeling voor tieners bij Salon Skin Glow

gezichtsbehandeling voor tieners skin glow schoomheidssalon hengeloGezichtsbehandeling voor tieners en middelbare scholieren met een onzuivere huid (jongens en meisjes!)

Sommige jongeren krijgen in de puberteit te maken met onzuivere huid. Dit heeft te maken met een veranderende hormoonhuishouding. Het hoort er eenmaal bij en het gaat vaak na een paar jaar gelukkig vanzelf over. Maar juist op deze leeftijd zitten zij eigenlijk niet te wachten op pukkeltjes!

Daarom heeft Salon Skin Glow met de gezichtsbehandeling voor tieners. Dit is een gezichtsbehandeling speciaal voor jongeren met een onzuivere (acne)huid, met als doel de tiener meer inzicht en zekerheid te geven over huidverzorging en zijn/haar huid. De gezichtsbehandeling voor tieners bestaat uit:

  • Een boost van de huid door middel van stomen, scrubben, een diepe reiniging en een verzorgend masker
  • Uitgebreid advies over huidverzorging. De tiener krijgt de gelegenheid vragen te stellen. En domme vragen bestaan niet!
  • Een heerlijk ontspannende gezichtsmassage!
  • Proefjes van passende producten om thuis uit te proberen.
  • Voor de meiden die dat leuk vinden, bied ik aan de wenkbrauwen in model te epileren.
 60 min | 39,50
Over Salon Skin Glow
Salon Skin Glow onderscheidt ten opzichte van andere schoonheidssalons in Hengelo door meer te bieden. Zo biedt de salon meer extra’s tijdens gezichtsbehandelingen (waaronder de gezichtsbehandeling voor tieners) en wordt er meer aandacht gegeven aan wellness en ontspanning. Daarnaast wordt er altijd een uitgebreid en voor iedereen toegankelijk huidverzorgingsadvies geboden. Wellness en ontspanning staan hoog in het vaandel bij Salon | Skin Glow. In alle gezichtsbehandelingen zit natuurlijk een massage, die met de grootste zorg en liefde wordt uitgevoerd. De kaarsjes branden altijd en er klinkt heerlijk ontspannende muziek op de achtergrond. Want tijdens de gezichtsbehandelingen draait het om jou. Jij bent nu eventjes de allerbelangrijkste persoon op aarde. Dit is jouw uurtje van ontspanning en verzorging!

Lees ook:
Gezichtsbehandeling speciaal voor de huid van de man
Ik heb last van couperose, hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?
Wanneer heb je meer kans op een pigmentatiestoornis (pigmentvlekken), de risicofactoren.

 

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidsspecialiste Hengelo