Nouvital Cosmetics | Collagen Day Cream en Collagen Night Cream

Salon Skin Glow HengeloHet merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: de Collagen Day Cream en Collagen Night Cream.

Vitamine E
De collageencrèmes van Nouvital zijn echte anti-aging crèmes. Ze zijn rijk aan vitamine E, collageen en meerdere voedende oliën. Het product heeft een meervoudige werking; de collageen zorgt voor een optimale vochtbalans, sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling en  avocado-olie voorziet de huid van vitaminen en fytosterolen. In samenwerking met vitamine E als sterke anti-oxidant is de crème een uitstekende anti aging-crème.

De crèmes zijn rijk aan Vitamine E, collageen en voedende oliën.

Gebruik
De Collagen Day Cream mag zowel ‘s avonds als ‘s ochtend worden gebruik (na eventueel een serum). Voor wie ‘s nachts liever een rijkere crème gebruikt (voor meer comfort bijvoorbeeld) is er ook de Collagen Night Cream. Het verschil zit ‘m in het lipidengehalte, daarnaast hebben de dag- en dagcrème dezelfde samenstelling.

De crèmes zijn geschikt voor dames en heren die graag wat aan hun rimpeltjes willen doen. Zelfs na een dag is het verschil al duidelijk merkbaar; de huid ziet en mooi glanzend en strak uit. De crème ruikt heerlijk en heeft een licht vettende werking die de hele dag aanhoudt. De huid zal gedurende de dag niet trekkerig aan gaan voelen. Voor de wat vettere huid kan de Collagen Day Cream vervangen worden door de Collagen Emulsion, welke soepeler is van textuur en sneller intrekt.

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Ben jij benieuwd naar jouw huidtype? Ontdek hier of je een droge huid, een vette huid, een gecombineerde huid of een gevoelige huid hebt.

© Copyright Inge Beernink