Nouvital Cosmetics | Re-Balance Cream

Schoonheidssalon Skin Glow HengeloHet merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is de: Re-Balance Cream.

Talgregulatie
De Re-Balance Cream is een dag- en nachtcrème die uitstekend geschikt is voor de vette huid. Dit omdat het product een zeer talgregurende werking heeft. De overmatige talgproductie van een vette huid is te wijten aan het huideigen enzym 5-alpha-reductase. De Re-Balance Cream bevat de werkstoffen Cupridon en Zincidon. Deze zorgen ervoor dat de overmatige talgproductie geremd wordt.

De perfecte crème voor een vette huid!

Daarnaast bevat de crème eikextrakt, dat ervoor zorgt dat talguitgangen nauwer worden, met minder verstoppingen en ontstekingen als gevolg. Naast dit alles is de Re-Balance Cream voorzien van avocado-olie zodat de huid mooi gehydrateerd blijft en een natuurlijk uv-filter.

Gebruik
De Re-Balance Cream mag ‘s avonds en ‘s ochtends aangebracht worden. Vaak wordt de crème geadviseerd na een kuur van Nouvital Acnecare. De huid blijft de hele dag mooi gematteerd zonder de huid uit te drogen

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

© Copyright Inge Beernink