Telecare | Nouvital Cosmetics

Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo Telecare NouvitalBij Schoonheidssalon Skin Glow Hengelo wordt gewerkt met Nouvital Cosmetics. Dit merk is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: Telecare.

Couperose
De Nouvital Telecare is de perfecte crème voor een couperose-huid. Je voelt direct dat de huid gekalmeerd wordt zodra je de crème aanbrengt. De vaatwanden van de fragiele haarvaatjes in een couperose-huid worden versterkt omdat er Rutosiden (Vitamine P) uit bosbesextract zijn toegevoegd. Een sterke moisturizer en avocado-olie met vitaminen en fytosterolen alsmede zonnebloemolie verbeteren de huidstructuur en beschermen deze tegen vrije radicalen. De crème bevat een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke uv-straling van de zon door middel van titaandioxide. De crème heeft een zeer zachte textuur en een milde geur. Dit is belangrijk want een couperose-huid kan slecht tegen parfum.

Je voelt direct dat de huid gekalmeerd wordt zodra je de Telecare crème aanbrengt. Ook zie je dat je huid rustiger wordt en minder rood.

Gebruik
De Telecare mag iedere ochtend, na eventueel een serum, worden aangebracht. De huid wordt onmiddellijk gekalmeerd en roodheid neemt sterk af. De crème voelt heerlijk aan en maakt de huid zijdezacht. Dit comfortabele gevoel zal gedurende de dag aanhouden. Zelfs de meest gevoelige huid zal gebaat zijn bij de Telecare.

Wil jij de Telecare crème  thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Lees ook: Hoe verzorg je een couperose-huid?
Of: Wat zijn de kenmerken van een gevoelige huid?

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo