Beauty Salon Hengelo Sfeerimpressie

Skin Glow Beauty Salon HengeloSkin Glow Beauty Salon Hengelo, een Sfeerimpressie

Extra’s bij Skin Glow Beauty Salon Hengelo
Alle gezichtsbehandelingen zijn zeer uitgebreid. Zo krijgt iedereen standaard de paraffine oogpakking en wordt de ultrasound bij vrijwel iedere behandeling toegepast. Daarnaast wordt iedere klant na afloop van de behandeling geparfumeerd met een geur naar keuze. Er wordt sinds kort ook aromatherapie in alle behandelingen toegepast. Klanten mogen zelf een etherische olie kiezen welke aan de warme kompressen wordt toegevoegd.

Informatie bij Skin Glow Beauty Salon Hengelo
Bij Salon | Skin Glow wordt uitgebreid advies gegeven over de verzorging van jouw huid. Daarnaast is er op deze site veel informatie te vinden over huidverzorging. Samen bekijken we tijdens de behandeling welk huidtype je hebt en kun je – indien gewenst – producten voor thuisgebruik aanschaffen die perfect aansluiten op jouw huidbehoefte. Bij Salon | Skin Glow wordt gewerkt met het merk Nouvital Cosmetics. Dit merk biedt uitstekende resultaten en sluit aan op alle huidtypes en ieders wens. Bovendien is het merk zeer betaalbaar.

Wellness bij Skin Glow Beauty Salon Hengelo
Wellness en ontspanning staan hoog in het vaandel bij Salon | Skin Glow. In alle gezichtsbehandelingen zit natuurlijk een massage, die met de grootste zorg en liefde wordt uitgevoerd. De kaarsjes branden altijd en er klinkt heerlijk ontspannende muziek op de achtergrond. Want tijdens de gezichtsbehandelingen draait het om jou. Jij bent nu eventjes de allerbelangrijkste persoon op aarde. Dit is jouw uurtje van ontspanning en verzorging!

Bekijk hieronder een filmpje

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Beauty Salon Hengelo