De allerfijnste scrub van Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo

Salon Skin Glow HengeloHet merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes, zo ook bij Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag wordt uitgelicht is: Scrub Cream Sensitive. de allerfijnste scrub die ik ken!

Super zacht
Dit de allerfijnste scrub van Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo en vooral voor een droge en/of gevoelige huid die snel reageert op intensieve producten. De scrub is heerlijk zacht en heeft een klein korreltje die je nog maar net kunt voelen op de huid. De meesten kunnen deze scrub prima een keer in de week gebruiken. Heb je een extreem gevoelige huid, beperk dit dan tot eens per twee weken. Het product heeft een subtiele, aangename geur. Wat ik erg fijn vind is dat een tube van 100 ml erg lang meegaat. Je hebt maar een kleine beetje nodig.

De tube van 100 ml gaat erg lang mee. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig

Gebruiksaanwijzing
Neem een kleine hoeveelheid van de scrub in de handpalm en meng dit met een klein beetje lauw water. Met roterende bewegingen ga je voorzichtig over je (van te voren gereinigde) gezicht. Vermijd hierbij de oogzone. En geef wat meer aandacht aan je neus, voorhoofd en kin. Je wangen hoeven het minst lang gescrubd te worden. Scrub niet te lang en druk niet te hard op je gezicht maar laat het product zelf zijn werk doen. Spoel daarna je gezicht goed af met lauw water en eindig met het gebruik van een lotion (tonic), bijvoorbeeld de Azulen Lotion van Nouvital Cosmetics. Je gezicht voelt nu heerlijk zacht en glad aan.

Wil jij de allerfijnste scrub thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Lees meer over: Langer plezier van je tonic
Of over: Azuleen voor de gevoelige huid

 © Copyright Inge Beernink