AHA Lysing | Nouvital Cosmetics

AHA Lysing Nouvital Schoonheidssalon Skin Glow HengeloDe AHA Lysing van Nouvital Cosmetics is een fantastisch product om een doffe huid weer mee te laten stralen. Zelfs droogtelijntjes worden (bij regelmatig gebruik) minder. Het product is bedoeld om mee te exfoliëren. Met andere woorden; je verwijdert er dode huidcellen mee. De AHA Lysing dient uiterst secuur (en het liefst alleen door schoonheidsspecialistes) gebruikt worden.

Melkzuur
De AHA Lysing is op basis van 6% melkzuur. Melkzuur is een de fruitzuur die onder de zogenaamde alpha hydroxizuren valt. Dit zuur is oplosbaar in water en is daarom zeer geschikt voor alle huidtypes, waaronder de gevoelige huid. Toch is het van groot belang om voorzichtig om te gaan met deze peeling. Melkzuur is namelijk een van de sterkste fruitzuren die voor cosmetica gebruikt worden. Normaal wordt de peeling alleen door specialisten uitgevoerd maar het merk Nouvital Cosmetics heeft dit product ook voor consumenten op de markt gebracht.

“Wil je optimaal resultaat van de AHA Lysing
dan kun je deze peeling
in een kuur van 3 weken herhalen”

Hoe gebruik je de AHA Lysing?
Voor je de AHA Lysing aanbrengt, moet de huid eerst schoongemaakt worden. Afhankelijk van het huidtype mag de AHA Lysing minimaal 3 en maximaal 10 minuten op de huid blijven. De peeling mag absoluut niet op de oogleden komen. Wanneer je de AHA Lysing te lang laat zitten, veroorzaakt deze wondjes op de huid. Hoe gevoeliger de huid, hoe minder lang de peeling op de huid mag blijven. Daarna moet het product worden verwijderd met een ruime hoeveelheid water. Ga tot een paar dagen na de behandeling nooit in de zon zonder een zonnefilter met spf 50. Maar beter is om helemaal niet in de zon te gaan. De meeste schoonheidssalons voeren de fruitzuurpeeling daarom alleen uit in de herfst en de winter. De huid is na de behandeling namelijk zeer ontvankelijk voor hyperpigmentatie (pigmentvlekken), dus probeer dit te allen tijde te voorkomen!

De AHA Lysing als kuur
Wil je optimaal resultaat van de AHA Lysing dan kun je de peeling in een kuur van 3 weken doen (1 keer per week). Je kunt het aantal minuten per keer verhogen. Als je de AHA Lysing bijvoorbeeld de eerste keer 3 minuten laat zitten en je huid reageert daar goed op dan kun je ervoor kiezen om de week erop 6 minuten te proberen, en de week daarop 9 minuten.

Gebruik de AHA Lysing niet bij

  • Een koortslip
  • Aanleg tot littekenvorming
  • Een donkere huid omdat de kans op pigmentvlekken dan groter is

Nouvital Cosmetics
De AHA Lysing is een product Nouvital Cosmetics. Dit merk staat bekend om haar uitstekende resultaten en veroorzaakt zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Het merk is niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen.

Lees meer over:
Het belang van scrubben
Wat deze schoonheidssalon Hengelo te bieden heeft

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo