Phytocell Mask | Nouvital Cosmetics

Schoonheidssalon Skin Glow hengelo Phytocell maskBij Schoonheidssalon Skin Glow in Hengelo wordt gewerkt met de producten van het merk Nouvital Cosmetics. Deze staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: Phytocell Mask.

Dit masker geeft de huid een enorme boost die dagen lang aanhoudt.

Anti Aging
Het Phytocell Mask is een anti aging product. Het masker verstevigt, hydrateert en gaat rimpels tegen. Het geeft de huid een enorme boost die zeker een paar dagen lang aanhoudt. Twee belangrijke ingrediënten zijn appelstamcellen en collageen. Appelstamcellen ondersteunen de huideigen stamcellen tegen afbraak. Dit heeft een celvernieuwend effect op de huid. Collageen is een fantastisch ingrediënt dat dehydratatie en rimpelvorming tegengaat.

Gebruik
Bij voorkeur wordt het Phytocell Mask eens per week gebruikt. Het liefst op een van te voren gescrubde huid. Laat het masker een minuut of 10-15 inwerken. Daarna mag het verwijderd worden met lauw water of lekker worden in gemasseerd,intenser effect gebruik je eerst het Phytocell Serum en breng je daaroverheen het masker aan. Ook voor een niet rijpe huid maar een wat drogere huid is het Phytocell Mask heerlijk.

Tip: Gebruik dit masker eens als nachtmasker. Het Phytocell Mask heeft een hele zachte textuur en voelt niet plakkerig aan op de huid. Laat het masker de hele nacht intrekken en spoel het ‘s ochtends weer af.

Ben jij benieuwd naar wat dit product voor jouw huid kan betekenen? Je kunt bij Salon Skin Glow proefjes ophalen zodat je de producten rustig thuis uit kunt proberen. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend advies en gratis proefjes.

Leestips: Phytocell All Day Cream of Cleansing Milk.
Of: Wat zijn de eigenschappen van de gevoelige huid?

© Copyright Inge Beernink