Nouvital Cosmetics | Deep Cleansing Gel en Deep Cleansing Lotion

Het merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. De producten van Nouvital die vandaag uitgelicht worden zijn de Deep Cleansing Gel en Deep Cleansing Lotion.

Schoonheidssalon Skin Glow HengeloDeep Cleansing Gel
Dit diep-reinigende product van van Nouvital is perfect de zeer vette huid (bijvoorbeeld bij acne). Het product reinigt uitstekend maar voelt toch comfortabel aan door de zachte gel-textuur. Er is lindebloesemextract aan de gel toegevoegd. Hierdoor wordt de huid tijdens het reinigen op milde wijze verweekt waardoor comedonen gemakkelijker verwijderd kunnen worden.

Deep Cleandeep-cleansing-lotion-nouvitalsing Lotion
Na de Deep Cleansing Gel wordt de Deep Cleansing Lotion gebruikt. Deze heerlijk geurende lotion heeft een drievoudige werking. Eikenblad en hamamelis werken adstringerend en kamille desinfecterend en verzachtend, daarin versterkt door groene thee-extract.

Een milde maar zeer effectieve reiniging voor de vette huid!

Gebruik
Voor een optimale reiniging van de zeer vette huid worden beide producten geadviseerd. Begin met een ruime hoeveelheid Deep Cleansing Gel en roteer hiermee over het gezicht. Laat deze eventueel iets schuimen met een klein beetje water. Let op dat het product niet in de ogen komt. Met een washandje of ruime hoeveelheid water mag de gel verwijderd worden. Laat geen restjes achter! Neem vervolgens een wattenschijfje en pomp daar wat Deep Cleansing Lotion op en ga hiermee over het gezicht. Vermijd de oogzone. Het kan een beetje gaan tintelen. Na de reiniging wordt Acnecare of Re-Balance Cream geadviseerd.

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

 © Copyright Inge Beernink