Nouvital Cosmetics | Eye Contour Cream

Schoonheidssalon Skin Glow HengeloHet merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: Eye Contour Cream.

Comfort
Een product van Nouvital dat zeer zeker tot mijn favorieten behoort is de Eye Contour Cream. In tegendeel tot het Eye Contour Serum is dit een product met een volle en comfortabele textuur. De Cream wordt geadviseerd voor de nacht en het Serum voor overdag. Ikzelf (en veel van mijn klanten) gebruik de crème voor zowel overdag als ‘s nachts. Omdat het gewoon een heerlijke oogcontourcrème is. Lees hier meer over het verzorgen van de oogzone.

Bevat ogentroostextract om de huid rond de ogen optimale comfort te bieden.

Ogentroost
De huid rond de ogen is gevoelig en vraagt speciale aandacht. Deze crème bevat het ogentroostextract voor optimaal comfort. Daarnaast stimuleert het product op milde wijze de doorbloeding rond de ogen. Droogtelijntjes en rimpeltjes worden minder diep en wallen onder de ogen verminderen aanzienlijk door toevoeging van sojapeptiden die de celstofwisseling bevorderen. Ook vitamine E helpt een handje mee tegen de rimpeltjes.

Gebruik
Slechts een kleine hoeveelheid is nodig. Pomp een druppeltje ter grootte van een speldenknop op het topje van je ringvinger en stip hiermee voorzichtig het harde deel rond de ogen aan (de rand van de oogkas). Door deppende bewegingen te maken met dezelfde vinger, klop je vervolgens het product voorzichtig in de huid. Let erop dat de crème niet in de ogen komt. Blijf kloppen tot je voelt dat de crème wordt opgenomen. Voor mensen met een hogere talgproductie rond de ogen (vaak merk je dat aan je oogmake-up die sneller uitloopt dan bij anderen) wordt voor overdag het Eye Contour Serum van Nouvital geadviseerd.

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

© Copyright Inge Beernink