Een super schone huid | Het wondermasker van Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo

salon skin glow hengeloHeb jij een huid die snel glimt dan is dit masker uitstekend geschikt voor jouw huid. Dit reinigende kleimasker ga je fantastisch vinden! Je krijgt er een super schone huid van. Officieel is dit masker alleen bedoeld voor een vette huid of huid met acne, maar ook iemand met een gecombineerde huid kan het rustig een keer gebruiken. Het masker is namelijk ondanks het enorme resultaat toch zacht voor de huid. Extracten van hoefblad, melisse en thym zorgen voor een kalmerende en antiseptische werking, terwijl zonnebloemolie en avocado-olie met huid-identieke lipiden en een hoog fytosterolgehalte de huid voeden en beschermen. Fucogel, gemaakt uit maïs en soja, werkt hydraterend en anti-allergisch en geeft een super zacht gevoel aan je huid.

Een uitstekend masker voor een huid die snel glimt!

Gebruik
Heb je een vette huid dan mag je dit masker zeker een keer in de week gebruiken. Breng een dikke laag aan op een grondig gereinigde huid en laat het masker het liefst 20 minuten inwerken. Daarna spoel je het product grondig af met lauw water en dep je na met de Deep Cleansing Tonic van Nouvital.

Het merk Nouvital Cosmetics is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes. De producten van Nouvital staan bekend om hun uitstekende resultaten en veroorzaken zeer zelden irritaties op de huid. Wanneer de producten op de juiste manier worden ingezet, biedt het merk voor ieder huidprobleem een oplossing. Daarnaast is het merk niet op dieren getest, allergeenvrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen

Wil jij dit product thuis uitproberen? Dat kan! Bij Salon Skin Glow kun je gratis proefjes ophalen en krijg je geheel vrijblijvend huidadvies! Klik hier om een afspraak te maken.

Wil jij weten of je een vette huid hebt, lees dan hier: De kenmerken van een vette huid.

 © Copyright Inge Beernink