Azulen Cream | Nouvital Cosmetics

azulen cream skin glow schoonheidssalon hengeloBij Schoonheidssalon Skin Glow in Hengelo worden de producten van Nouvital Cosmetics gebruikt. Dit merk staat bekend om haar uitstekende resultaten en veroorzaakt zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Het merk is niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen. Het product van Nouvital dat vandaag uitgelicht wordt is: Azulen Cream.

De Azulen Cream brengt de huid onmiddellijk tot rust, hydrateert de huid en houdt de porien super schoon en fris. Wat wil je nog meer?

Antiseptisch
De Azulen Cream is by far een van de mooiste crèmes die Nouvital in het assortiment heeft. Ik ben zo enthousiast over dit product! Waarom? Omdat de Azulen Cream enerzijds super zacht is voor de huid en anderzijds puistjes en onzuiverheden tegengaat. Dit omdat azuleen een antiseptische (anti-bacteriële) werking heeft op de huid. Mensen met acne, maar ook mensen met een gevoelige huid hebben zeer veel baat bij deze super zachte maar ook zeer hydraterende crème. De crème heeft een frisse en aangename geur. Ik heb al veel van mijn klanten blij gemaakt met de Azulen Cream. Ik heb trouwens eerder geschreven over het ingrediënt azuleen. Azuleen brengt de huid onmiddellijk tot rust, hydrateert de huid en houdt de porien super schoon en fris. Wat wil je nog meer?

Hoe gebruik je de Azulen Cream?
Gebruik dit product zowel ‘s ochtends als ‘s avonds op een gereinigde huid. Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot. Andere producten uit de azuleenlijn van Nouvital zijn de Azulen Cleansing Oil en de Azulen Lotion. Gebruik voor een nog intensere werking eerst het Azulen Serum van Nouvital.

Tip voor heren met een gevoelige huid. De creme is heerlijk om de huid mee te kalmeren na het scheren!

© Copyright Inge Beernink. Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo