Gezichtsbehandeling met Collageen bij Salon Skin Glow

gezichtsbehandeling met collageen skin glow schoonheidssalon hengeloBij Skin Glow Schoonheidssalon in Hengelo wordt een gezichtsbehandeling met collageen gegeven. Dit is een heerlijke treatment voor alle huidtypes en in het speciaal voor een rijpe huid. Ook mensen met een droge huid kunnen veel baat hebben bij een gezichtsbehandeling met collageen. De collageenbehandeling geeft een prachtig resultaat. Collageen maakt de huid voller, gladder en stralender.

De Treatment bestaat uit:

Wil jij deze heerlijke gezichtsbehandeling met collageen ondergaan maak dan hier een afspraak.
Je kunt ook gratis producten van Nouvital uitproberen, je hoeft hier nier per se eerst een gezichtsbehandeling voor te nemen bij Salon Skin Glow.

Over de salon
Salon Skin Glow onderscheidt ten opzichte van andere schoonheidssalons in Hengelo door meer te bieden. Zo biedt de salon meer extra’s tijdens gezichtsbehandelingen en wordt er meer aandacht gegeven aan wellness en ontspanning. Daarnaast wordt er altijd een uitgebreid en voor iedereen toegankelijk huidverzorgingsadvies geboden. In alle gezichtsbehandelingen zit natuurlijk een massage, die met de grootste zorg en liefde wordt uitgevoerd. De kaarsjes branden altijd en er klinkt heerlijk ontspannende muziek op de achtergrond. Want tijdens de gezichtsbehandelingen draait het om jou. Jij bent nu eventjes de allerbelangrijkste persoon op aarde. Dit is jouw uurtje van ontspanning en verzorging!

Lees ook:
Gezichtsbehandeling voor de gevoelige huid van tieners
Treatments voor de huid van de man
Waarom tonic na het reinigen van de huid verstandig is

© Copyright Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo