Algae Gel Mask | Nouvital Cosmetics

algae gel mask skin glow schoonheidssalon hengeloHet Algae Gel Mask van Nouvital Cosmetics is een heerlijk verkoelend gelmasker voor de gecombineerde tot vette huid. Het masker hydrateert, activeert de celstofwisseling en stimuleert de afbraak van vet.

After Sun
Ben je onder de zonnebank geweest of heb je een dagje aan het strand gelegen, dan is het Algae Gel Mask perfect als after sun-masker. De toevoeging van betaïne zorgt er namelijk voor dat de schadelijke werking van UV-straling sterk wordt afgeremd. Daarnaast is dit groene, doorzichtige gelmasker zeer verfrissend en vooral super hydraterend. De jodiumhoudende alg in het Algea Gel Mask werkt stimulerend op de vetstofwisseling en sporenelement verbeteren de celstofwisseling.

“Als je het prettig vindt en je wilt je huid graag extra verzorgen met meer werkstoffen,
dan kun je voor het Algae Gel Mask eerst een serum aanbrengen”

Hoe gebruik je het Algae Gel Mask?
Zorg ervoor dat de huid goed gereinigd is voordat je dit masker aanbrengt. Eventueel kun je de huid scrubben zodat er geen dode huidcellen meer op de huid liggen die de werking van het Algae Gel Mask minder maken. Als je het prettig vindt en je wilt je huid graag extra verzorgen met meer werkstoffen, dan kun je voor het masker een serum aanbrengen. Bijvoorbeeld het Collagen Serum van Nouvital voor extra hydratatie en een anti-rimpeleffect. Breng het Algae Gel Mask aan met de vingertoppen of met een daarvoor bedoeld maskerkwast. Laat het masker zeker een kwartier inwerken en spoel het daarna af met ruim lauw water of gebruik een washand. Dep de huid na met een watje met Aloe Vera Lotion of Deep Cleansing Lotion van Nouvital. Sluit af met je favoriete dagcrème of nachtcrème.

Nouvital Cosmetics
Het Algae Gel Mask is een product van Nouvital Cosmetics. Dit merk staat bekend om haar uitstekende resultaten en veroorzaakt zeer zelden irritaties op de huid. Nouvital biedt voor ieder huidprobleem of wens een oplossing! Het merk is niet op dieren getest, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van minerale oliën en parabenen.

Ben jij benieuwd naar wat het Algae Gel Mask voor jouw huid kan betekenen? Bij Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo kun je altijd terecht voor vrijblijvend huidadvies en gratis proefjes. Je hoeft daarvoor niet eerst een gezichtsbehandeling te nemen. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend huidadvies.

Lees ook:
De mooie resultaten van een bindweefselmassage
Het Collagen Mask van Nouvital Cosmetics

© Copyright Inge Beernink, Skin Glow Schoonheidssalon Hengelo